Avenue Concordia

Home

De bewonersvereniging van de Avenue Concordia (VAC) onderhoudt contact met de gemeente over de openbare ruimte in en rond de laan. De vereniging bestaat sinds 1996. Zonder initiatieven van de VAC had de laan er nu minder fraai uitgezien.

Er wordt gezocht naar nieuwe bestuursleden. Vindt u het belangrijk dat de VAC blijft bestaan? Meld u dan aan als lid of als bestuurslid. Indien zich geen nieuwe bestuursleden aanmelden, dan zal in de loop van dit jaar worden overgegaan tot opheffing van de vereniging.

Klik hier om de statuten van de vereniging in te zien.

Foto's

, ,

NIEUWS

30-08-2017
Arte Concordia 2017 opent zaterdag 9 september om 16.00 uur.

Spectaculair en feestelijk wordt dan het startsein gegeven voor een maand met kunst en activiteiten op de Avenue Concordia in Rotterdam. Met medewerking van bewoners gaan net als de voorgaande keer vele door kunstenaars ontworpen vlaggen uit.
U bent van harte uitgenodigd!

Bij ontwerpstudio DOEN in het oude postkantoor is een paralleltentoonstelling met werk van deelnemende...

17-07-2017
9 september start Arte Concordia 2017

De tweejaarlijkse tentoonstelling op de Avenue Concordia in Rotterdam gaat op 9 september aanstaande van start. Een maand lang is de groene middenberm van deze prachtige laan het podium voor een tentoonstelling van beeldende kunst. En aan de monumentale gevels wapperen door kunstenaars ontworpen vlaggen.
Arte Concordia laat kunst in de openbare ruimte zien in de omgeving waar mensen...